вівторок, 24 березня 2015 р.

Організація процесу харчування дітей та формування у них культурно-гігієнічних навичок




Брошура містить рекомендації щодо організації харчування дітей в різних вікових групах дошкільного навчального закладу, а також методичні поради щодо формування  окремих  груп  культурно-гігієнічних навичок у  дітей дошкільного віку.
Основною метою посібника є надання методичної допомоги вихователям щодо організації процесу харчування  дітей.
Книга адресована фахівцям дошкільної освіти.





3 коментарі:

  1. Із цікавістю та методичним інтересом познайомилася із посібником. Грамотно структурований матеріал, фахово надані методичні рекомендації.
    Хочеться вірити, що колеги-дошкільники використають у своїй роботі, та для цього потрібно володіння "хмарними" технологіями і, насамперед, БАЖАННЯ!

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже корисний посібник!!! Брошура містить багато потрібних рекомендацій, особливо для починаючих вихователів! Висловлюю щиру подяку автору за методичну допомогу!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Щиро дякую, колеги! Справді, "хмарні" технології дозволяють трохи "політати у хмарах" )))

    ВідповістиВидалити