Організація процесу харчування дітей та формування
у них культурно-гігієнічних навичок: методичні настанови для працівників дошкільних навчальних закладів / В.А.Підгурна. - Віньківці, 2013 – 36 с.
Брошура містить рекомендації щодо організації
харчування дітей в різних вікових групах дошкільного навчального закладу, а
також методичні поради щодо формування
окремих груп культурно-гігієнічних навичок у дітей дошкільного віку.
Основною
метою посібника є надання методичної допомоги вихователям щодо організації процесу харчування дітей.
Книга
адресована фахівцям дошкільної освіти.
Із цікавістю та методичним інтересом познайомилася із посібником. Грамотно структурований матеріал, фахово надані методичні рекомендації.
ВідповістиВидалитиХочеться вірити, що колеги-дошкільники використають у своїй роботі, та для цього потрібно володіння "хмарними" технологіями і, насамперед, БАЖАННЯ!
Дуже корисний посібник!!! Брошура містить багато потрібних рекомендацій, особливо для починаючих вихователів! Висловлюю щиру подяку автору за методичну допомогу!!!
ВідповістиВидалитиЩиро дякую, колеги! Справді, "хмарні" технології дозволяють трохи "політати у хмарах" )))
ВідповістиВидалити