пʼятниця, 10 лютого 2017 р.

Ми стали учасниками вебінару

    Портал освітян України надав можливість педагогам-дошкільникам, та й усім бажаючим, взяти участь у вебінарі "Дитина замовляє розвиток", який відбувся 8 лютого 2017 року.

 

 
    Ми мали змогу слухати Світлану Олексіївну Ладивірпровідного наукового співробітника лабораторії психології дошкільника Інституту психології імені Г. С. Костюка НАПН України, кандидата психологічних наук.
   Мова йшла не лише про розвиток дитини, вікові закономірності та психологічний супровід у дитячому садочку, а більше про розуміння індивідуальності та індивідуальних особливостей дитини, ролі дорослого - вихователя й батьків, у сприянні повноцінному розвитку в період дошкільного дитинства. Розмова торкнулася і таких актуальних питань як ранні прояви дитячої агресивності, підвищення психолого-педагогічної культури батьків тощо.
   Усі учасники вебінару залишилися задоволені від змоги поповнити свої знання і можливості віртуально поспілкуватися із Світланою Ладивір. Очікуємо наступних актуальних тем та цікавих зустрічей. Дякуємо за організацію вебінару!

5 коментарів:

  1. Відгуки позитивні...)) жалко що мене не було)) треба пошукати мо" є запис

    ВідповістиВидалити
  2. Так, запис вебінару маємо отримати на еллектронну адресу.
    Крім того, можна не лише переглянути повторно вебінар, а й використати окремі його відеофрагменти під час проведення батьківських зборів чи інших просвітницьких заходів для батьків.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую організаторам за чудовий вебінар. Дуже багато корисної інформаці взялда для себе. Ну і звичайно буду використовувати у подальшій роботі з дітьми.

      Видалити