четвер, 9 лютого 2017 р.

Створюємо єдиний інформаційний простір

ТРЕНІНГ ДЛЯ КОЛЕКТИВУ


    Черговим модулем проекту "Підвищення ІКТ - компетентності педагогів Віньковецького ДНЗ №2" став тренінг на тему "Створюємо єдиний інформаційний простір". Мова йшла, зокрема, про використання хмарного сервісу Microsoft OneDrive як засобу самоосвіти  та обміну досвідом. Даний захід продовжив серію навчальних занять з ІКТ , ініційованих Віньковецьким райметодкабінетом.
     Під час роботи учасники  ще раз на практиці переконалися, що хмарні технології дозволяють мати миттєву комунікацію з колегами з обміну досвідом  та напрацюваннями, дають можливість спростити собі професійне життя, прибравши рутинні справи, наприклад у складанні "паперових папок".

6 коментарів:

  1. Приємно спострігати за вами, дорогі колеги. Як завжди, рухаєтесь вперед, ні хвилинки на місці. Пригадую слова, які неодноразово чула від одного викладача. навчаючись в університеті: «Потрібно бути краще, ніж вчора, а не краще, ніж інші. Хоч ця стратегія життя і не найлегша, зате найдієвіша ». Цей життєвий принцип цілком можна віднести до вас та вашої праці, адже ви ніколи не зупиняєтесь на досягнутому і постійно у пошуках чогось нового. Пишаюсь вами. Так тримати!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Однозначно ваша!Тому й з задоволенням і цікавістю стежу за подіями, які відбуваються в нашому садочку)))

      Видалити
    2. Проведений тренінг "Створюємо єдиний інформаційний простір" дав учасник зрозуміти, що використання хмарних технологій - це технології, які надають користувачам Інтернету доступ до комп’ютерних ресурсів сервера і використання програмного забезпечення як онлайн-сервіса. На мій погляд саме хмарні технології міняють методи персонального, інтерактивного та колективного навчання, роблячи процес навчання більш мобільним. Усі учасники досить швидко освоїли. Можна сказати, що хмарні технології впевнено увійшли в наше життя і продовжують набирати обертів.

      Видалити
  2. Опановуємо нові "хмари": "Не кажи не вмію, а кажи - навчусь!"

    ВідповістиВидалити