пʼятниця, 27 травня 2016 р.

Випуск - 2016







Щороку,  в один з теплих травневих днів у кожному дошкільному навчальному закладі відбувається традиційне, по-особливому хвилююче свято - Випускний. Найстарші вихованці дитячого садка - уже не малята, вони з нетерпінням чекають, коли підуть до школи.
Як правило, педагоги прагнуть влаштувати маленьким випускникам захопливе й веселе прощання з дитячим садком, яке запамятається надового...

У втіленні розробленого сценарію беруть участь не лише діти, а й дорослі-педагоги, з якими випускники за весь час свого перебування у дитячому садку стали справжніми друзями. Це, зокрема, інструктор з фізкультури, психолог, вчиталь-логопед та ін. Саме з допомогою таких спеціалістів вдається підготувати на випуск цікаві сюрпризи, несподівані момненти, розважальні та повчальні сценки.






5 коментарів:

  1. Справді, сценка з Буратіно, який ходив до школи "знання здобувати", стала веселою несподіванкою не лише для дітей, а й для батьків.
    Такий приємний сюрприз, наші актори-педагоги майстерно втілили в життя, використавши ідею вихователя-методиста.
    Та що там казати ... разом ми сила, чи не так?!

    ВідповістиВидалити
  2. Підтримую! Вихователі молодці, з захопленням спостерігала їх виступ на святі, і вкотре з великим задоволенням переглядаю відео)

    ВідповістиВидалити
  3. Моя Сашка просить показати мультик про Буратіно кожного вечора перед сном )))

    ВідповістиВидалити
  4. Цей фрагмент був дійсно родзинкою нашого свята! До речі, діти Буратіно так і не впізнали.

    ВідповістиВидалити
  5. Реальний приклад того, як вчорашні новинки з відео сьогодні стали звичайним і простим втіленням та відображенням життя дитячого садка.
    Важливо: батьків заохотити заглядати на блог!

    ВідповістиВидалити