пʼятницю, 10 квітня 2015 р.

Особливий день

     Добре, що є такий день, коли можуть зустрітися педагоги-дошкільники і обговорити свої проблеми та поділитись напрацюваннями.
     Тема творчої зустрічі працівників дошкільної освіти Віньковеччини -  "Науково-методичний супровід професійного розвитку педагогів для реалізації завдань Державного стандарту дошкільної освіти". Головною гостею цього зібрання була Марина Іванівна Каратаєва, завідувач науково-методичного центру дошкільної, початкової, спеціальної та інклюзивної освіти Хмельницького ОІППО.


     В процесі роботи Марина Іванівна цікаво і доступно  розповіла про останні новини  у дошкіллі України, наголосила на тому, що формування нового педагогічного мислення - нобхідна умова реалізації особистісно-орієнтованої парадигми освіти.
     Змістовним був виступ-звіт методиста з дошкільної освіти Віньковецького РМК Л.В. Мар"яновської про роботу  методичної служби району. Вона висловила сподівання на подальшу плідну співпрацю з ОІППО.


    Організаційно-методичні аспекти впровадження інклюзивної освіти  в дошкільні навчальні заклади розкрила у своєму виступі методист з психологічної служби С.М. Масловська, а своїми думками щодо науково-методичного супроводу запровадження нових  Державних стандартів дошкільної і початкової освіти поділилася завідувач Віньковецького ДНЗ №2 Т.Г.Чорна.
 Практику  і досвід дитсадка "Колобок" на творчій зустрічі представляли вихователь-методист В.Підгурна, практичний психолог Т.Підфігурна а також вихователі і вихованці-дошкільнята.


 Загалом День творчої зустрічі дошкільників вдався. відчувалася велика організаційна робота з його підготовки і проведення. 

1 коментар:

  1. Колектив дошкільників ДНЗ№2 "Колобок" - різнограневий самобутніми управлінсько-методичними ідеями, оригінальним підходом вихователів до створення розвиваючого середовища для дошкільнят. Бачення перспективи з опорою на науку, нормативну базу демонструють обличчя дошкілля Віньковеччини.
    Ваша родзинка - грамотна і творча робота з батьками.
    Досвід Валентини Анатоліївни "Петриківський розпис" дуже сподобався Каратаєвій М.І. Цікаво і нам познайомитися. Запрошую Валентину Анатоліівну розмістити досвід на "Методичних діалогах".

    ВідповістиВидалити