вівторок, 21 квітня 2015 р.

Весну стрічаємо, Великдень вітаємо!!!




Гарна писанка у мене,
Мабуть, кращої нема.
Мама тільки помагала,
Малювала я сама!




    Нарешті після довгої зими настала весна. День прибуває, природа прокидається, ось-ось з'являться перші квіти, лагідне сонце пригріває землю, птахи співають - це настало довгоочікуване найрадісніше свято - Великдень!

       Що таке свято в житті малюка-дошкільника? Насамперед - це посмішка, оплески, веселі забави.
    Свято в дитячій установі -це високий рівень естетичного виховання, адже воно поєднує в собі впливи музики, танцю, мовлення, а тому й позитивно впливає на емоційну сферу дитини.

      Напередодні Великодня у нашому садочку відбулося святкове дійство "Весну стрічаємо, Великдень вітаємо!",участь у якому взяли вихованці старшої групи №6 та їхні батьки, а ще глядачами були малюки з інших груп садочка.
     До свята готувалися заздалегідь: розучували вірші про весну, на музичних заняттях розучили пісеньки "Писанка" та "Весна іде"; в групі оформили виставку "Писанка і паска - символи Великоднього свята"  





      Родзинкою святкового  дійства стала театральна постановка "Великодня казочка" , у якій діти дізналися про те, як з'явилася на світ писанка.









   Хочеться постійно творити для дітей свято, адже що може бути приємнішим на роботі за дитячі усмішки, які зігрівають теплом наші серця!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар